Ljetni kup 1.b lige, Gusar – Cavtat 12:60

GUSAR – CAVTAT 12:6 (2:0, 3:1, 8:3, 0:2)

Gusar: Krkić, Matić, Jurić (2), Paskojević (1), Jovanović (4), Meco, K. Marić, Petrović, Sambrailo, Begović (3), Bego, Šopar (2), Grbić, A. Marić
Trener: Vido Bogdan, pomoćnik: Dario Paskojević

Cavtat: Duplica, Kralj, Ursić (1), Barišić, Gavranić (1), Šimunović, Burđelez (1), Ucović, Maro Ucović, Bobić (1), Gomez (2), Balić, I. Ucović, Puljić.
Trener Pavo Pulić, pomoćnik: Teo Dadić

Nakon što smo bili slobodni u prvom kolu u drugom se još jednom odigrao lokalni derbi između vječnih rivala. Cavtat i ove godine nastupa s mladom ekipom tako da se nije očekivao veliki otpor našim iskusnim prvotimcima. Ali i mi imamo na klupi čak 6 mladih koji iz godine u godinu rastu i ove su već standardni članovi seniorske ekipe. Prioritet je da igraju mladići iz Župe a rezultati će doći prije ili kasnije.

U prvoj četvrtini, usprkos očitoj superiornost, gusari ne uspijevaju postići više od dva pogotka. U trećoj četvrtini ritam lagano raste i na poluvrijeme se ide s rezultatom od 5:1. Treća četvrtina je pokazala pravi odnos snaga ali i mladi cavtaćani su povremeno ugrožavali vrata uvijek dobrog Krkića. U zadnjoj četvrtini trener Bogdan uvodi u igru mlade s klupe a mladi Grbić čak brani i peterac.

Sve u svemu, očito je da nismo imali dovoljno utakmica i zapravo se zagrijavamo, pogotovo u ledenom moru kao večeras. Može to još puno bolje. Večeras su Gusara nosili uvijek odlični Begović, Jovanović, Paskojević, Krkić i Jurić a ostali su odradili svoj dio posla.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>