Turnir u Cavtatu za mlađe kadete, 25-27.06.20200

U organizaciji VK Cavtata, u periodu 25-27.06.2020,. održava se vaterpolo turnir za uzrast ‘’mlađi kadeti’’ na kojem, pored domaćina, nastupaju ŽVK Jug, VK Vukovar, VK Jug i VK Gusar.
Gusar je nastupio u sastavu Gabrijel Džamarija, Matija Popović, Juraj Kulišić, Mauro Botica, Matej Marić, Ivano Račić, Antonio Hezonja, Lovro Zvono, Ilar Šimić, Nikola Perak, Roko Benić, Tomi Jazvin, Adriano Marković. U jutarnjem terminu prvog dana turnira Gusar je ubilježio poraz od VK Cavtata rezultatom 10:8, a u večernjem terminu poraz od VK Vukovra rezultatom 14:9.
Do kraja turnira mlade Gusare u petak u 19:00 očekuje sraz s vršnjacima iz Juga, a u subotu s početkom u 18:00 posljednja utakmica turnira s ženskim vaterpolo klubom Jug.

U trećem kolu turnira, nade Gusara su poražene od vršnjaka iz Juga rezultatom 6:11. Jugaši koji se spremaju za završnicu PH u Šibeniku su tek u završnici susreta slomili žilave Gusare. U posljednjoj utakmici turnira ženski vaterpolo klub Jug je u zanimljivoj utakmici porazio Gusar rezultatom 6:9. Gusar je dobro otvorio utakmicu, no u drugoj polovici susreta zonska obrana Jugašica je odnijela prevagu i donijela im zasluženu pobjedu.

Poredak:
1. VK Jug
2. VK Vukovar
3. VK Cavtat
4. ŽVK Jug 5. VK Gusar.

Najbolji strijelac: Gabrijel Kršić – VK Vukovar
Najbočki igrač: Petar Kulaš – VK Jug

 

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>