[TOMO 2016] Gusar – Cavtat 1:50

Završili smo turnir s još jednom lošom utakmicom, slično kao i s nijemcima. Opet je netko ugasio svijetlo. Ali dobro, u ovoj dobi nepotrebno je i štetno stavljati mladiće pod neki rezultatski pritisak. Odigrali su kako su najbolje mogli. Može nas veseliti ako su se dobro zabavili i ugodno igrali vaterpola. To je sigurno osnovni cilj.
Nismo zadnji!. Od 22 momčadi mi smo 20. Samo jedno mjesto ispred nas je zagrebačka Mladost. Pobjednik turnira je Partizan s kojim smo odlično odigrali i da smo imali snage držati takvu razinu vaterpola danas bi govorili o sasvim drugom rezultatu. Srebrna medalja je pripala našim prijateljima iz Korčule i to nas jako veseli. Možda će netko primijetiti kako KPK raste u svim kategorijama nakon što su dobili bazen. Možda…
Naša djeca treniraju u jednoj pruzi a igrača više i manje su vježbali na parkingu. Nije ovo opravdanje nego samo još jedna prilika da se svi zajedno podsjetimo u kakvim uvjetima naša djeca pokušavaju naučiti vaterpolo. Nego sreća što ćemo brzo u more pa će ponovo početi raditi kako treba.
Na kraju hvala treneru Bogdanu i mladićima što se dali sve od sebe. Hvala Tomu, Krešu, Stijepu i Periju koji su bili dragocjena navijačka podrška. Hvala roditeljima što su bili česti gosti na utakmicama. Hvala Jugu na odličnoj organizaciji.
s

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>