Ljetni kup 1.b lige, prva utakmica finala, Gusar – Biograd 13:90

GUSAR – BIOGRAD 13:9 (3:2, 3:2, 3:3, 4:2)

Gusar: Krkić, Vlašić, Jurić (2), Paskojević (2), Jovanović (5), Marić, Vidosavljević, V. Krkić, Sambrailo (1), Begović (2), Bego (1), Šopar, Ćorak. Trener: Vido Bogdan, pomoćni trener: Dario Paskojević.

Biograd: Katuša, Eškinja, Knežević, Gluhaić (6), Koprčina, Pelicarić (2), Kulaš (1), Lisica, Anžulović, Torbarina, Kadija. Trener: Tomislav Gradski, pomoćni trener: Duje Ćapeta.

Dogovor prije utakmice je bio da se možemo smatrati pobjednikom ako izađemo iz mora kao ekipa. I, za razliku od utakmice s Cavtatom, pokazali smo se kao snažna ekipa protiv snažnog protivnika. Naravno, takav ozbiljan pristup od prve do zadnje minute donio je i gol razliku od +4 s kojom će put u Biograd biti lakši u iduću srijedu.

Utakmica je počela dobro, odmah smo postigli ritam i vodstvo se kretalo od jednog do tri gola razlike. Krajem treće četvrtine i početkom zadnje imamo pad koncentracije i Biograd sa 9:6 dolazi na 9:9. Mogao je to biti i kraj ali Jovanović i Jurić pokazuju karakter u najtežem trenutku i, svaki sa po dva gola, postavljaju konačni rezultat od 13:9. Nije to prednost za opuštanje ali u srijedu sigurno ne idemo uzalud u Biograd.

Imali smo čast ugostiti na utakmici svjetske prvake Mara Jokovića i Marka Macana kojima smo za uspomenu poklonili dvije grafike našeg umjetnika iz Mlina Bruna Stane Grilla. Maro je počeo igrati u Gusara a Marko je s nama igrao prvenstvo 2014. godine. Svi njihovi uspjesi su uvijek ogromno zadovoljstvo i ponos za sve nas.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>