Izvanredna utakmica protiv Cavtata0

Danas su mladići pokazali da su prava momčad. Cavtat je očekivano obratio pažnju na Marina Miloslavića ali proradili su Antonio Marić i Ivo Vlašić, svaki po tri gola. Standardno dobri Mak Meco je postigao jedan pogodak. Treba reći da je junak utakmice bio Ivan Botica koji je branio čak i u situacijama jedan na jedan, obranio je jedan peterac i općenito bio uzdanica momčadi. Izvanredna utakmica koju smo mogli i dobiti ali završilo je 8:7 za prijatelje iz Cavtata.

U drugoj utakmici, protiv uvijek favoriziranog Juga, izgubili smo 9:2 a pogotke su postigli Marin i Mak.

Turnir je završio sa za nas rezultatski neuspjehom ali s činjenicom da smo, za razliku od turnira “Tomo Udovičić” nastupili bez Svena Fišića, Perija Barbarusa, Toma Petrovića, Stijepa Matića, izvanrednog talijana Fabia Crippa i jugovog golmana Lea Petija. S tim hoću reći da smo pola momčadi zamijenili s mladićima iz naše škole plivanja koji su u stanju odigrati utakmicu. Našli smo golmana koji je budućnost ove generacije i počinju se dokazivati novi mladi igrači.

Bravo gusari, idući put će biti još bolje!

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>