Gusar – KPK 10:70

(3:2, 1:0, 1:1,5:4)

Došao je i taj trenutak, nakon prošlogodišnjih 4:0 u međusobnim susretima i ovogodišnjeg poraza u prvoj utakmici, napokon smo pobijedili uvijek odličan KPK. Nismo dobro igrali i utisak je bio kao da se igra u blatu a ne u moru. Sve je bilo tako naporno i teško i da nije bilo izvanrednog Nikole Grbića, koji je rutinom iskusnog i vrhunskog igrača ipak unosio mir u redove gusara, tko zna kako bi završilo. Ali, obilježje dobre ekipe je da pobjeđuje i kada igra loše i to se dogodilo upravo večeras.

S ovom pobjedom osigurano je prvo mjesto II lige jug i uskoro će biti određeni datumi kada ćemo igrati s pobjednikom sjeverne skupine za prvaka II lige.

U subotu, 8. kolovoza, dolazi nam Cavtat koji je zabilježio 0:5 s KPK zbog nedolaska na utakmicu. Osim toga kažnjeni su s 5.000 kuna. Disciplinski postupak je u tijeku pa ćemo uskoro saznati konačnu kaznu. Početak utakmice je u 20.30 pa budimo što brojniji na tribinama i podržimo našu momčad.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>