13. srpnja 2018. – Turnir u Baošićima0

Nakon otprilike 30 godina naš klub je ponovo igrao utakmicu u Crnoj Gori. Pozvani smo na turnir na kojem su nastupili domaći Bokelj, Rivijera iz Đenovića i Gusar. Taj poziv se dogodio nakon naše inicijative da se pokrene još jedna regionalna liga na kojoj bi nastupali klubovi južnog Jadrana i Crne Gore. Naime, i nas i crnogorce muče slični problemi, premalo je klubova za ozbiljnu ligu.

Prva utakmica između Bokelja i Rivijere je bila demonstracija izvanrednog vaterpola. Zatim smo odigrali s jakim Bokeljom ali nažalost bez više prvotimaca. Iskoristili smo priliku pa su po prvi put obukli seniorsku kapicu Petar Grbić, Andro Perkić i Niko Ćorić koji je i postigao svoj prvi zgoditak za seniorsku momčad.

Povratak Gusara u Baošiće je bio popraćen zaista s entuzijazmom i svi smo iskreno i ugodno iznenađeni kako smo primljeni. Nakon utakmice pozvani smo na večeru, u restoran kod predsjednika kluba Veselina Krivokapića, gdje smo se ugodno družili uz odličnu hranu. Na putu prema autobusu simpatični sladoledar nije nam dopustio da prođemo  prije nego što je svakome poklonio sladoled uz spektakl koji je dodatno uljepšao ovo divno iskustvo.

Sljedeći susret s Bokeljem i Rivijerom će biti u Mlinima negdje u kolovozu kao uvertira nove regionalne lige 2019. godine.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>