Gusar – Biograd 12:80

Gusari su dominantno završil sezonu i donijeli u Mline još jedan pehar. I ova zadnja utakmica je odigrana čvrsto s izvanrednom obranom uz koju su biograđani u prve dvije četvrtine postigli samo dva pogotka. Ali ovaj put analize nikoga ne zanimaju i ne bi bilo pošteno istaknuti nikoga posebno. Svakom poznavatelju vaterpola jasno je da je pobijedila ekipa i prijateljstvo koje vlada među njima. Na početku sezone je rečeno da nemamo ambicija (što je već postala šala među igračima), jedina ambicija je bila igrati se vaterpola i napraviti što najviše možemo. Obećano je i igračima i treneru da nema i da neće biti nikakvog rezultatskog pritiska ni prije ni nakon utakmica. Odnosno, drugim riječima, željeli smo stvoriti idealne uvjete za bavljenje istinskim sportom. Možda nisam u pravu ali uvjeren sam da je upravo to kvaliteta ove grupe izvanrednih mladića.

FB_IMG_1439756823646

S lijeva na desno: Zdravko Glavočić, Paulo Obradović, Sandro Sukno, Maro Savinović. Nažalost nisu nam poznata imena dvije lijepe djevojke.

Ovaj lijepi događaj uveličao je i naš zlatni olimpijac i srebrna medalja sa svjetskog prvenstva Paulo Obradović koji je podijelio medalje igračima. Počastio nas je svojim prisustvom i Sandro Sukno koji se pridružio slavlju nakon utakmice u gusarevom kafiću.

 

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>