U poluzavršnicu turnira 1.b. Hrvatske vaterpolo lige Gusar izgubio od Siscie0

U poluzavršnici drugog turnira 1.B. hrvatske vaterpolo lige Siscia je pobijedila Gusar rezultatom 8:14 (0:2)(1:3)(4:5)(3:4). Gusar je nastupio u sastavu: Petar Sambrailo, Ivan Begić, Ivan Jurić, Toni Paskojević (1), Zvonimir Perić (1), Ivan Špetić (1), Krešo Marić, Nikola Pavličević (3), Maroje Vidosavljević-Vučić, Patrik Kolak (1), Toni Sambrailo (1), Mario Šopar, Petar Grbić, Dorian Raguž.

Uvjerljiva pobjeda raspoložene Siscie nad momčadi iz Mlina, koja nije uspjela ponoviti izdanje iz susreta sa Bellevueom, niti u jednom trenutku nije dolazila u pitanje. Gusar je utakmicu loše otvorio te sa par taktičkih griješki u obrani brzo došao do zaostatka od tri pogotka koji su se pokazali nenadoknadivima. U pokušaju sustizanje rezultatskog zaostatka Gusari su pokazali izuzetnu srčanost no izostala je taktička zrelost i smirenost u ključnom dijelu utakmice u kojem je povratak u utakmicu još bio moguć. Najbolji igrač utakmice je bio napadač Siscie Roko Požarić sa 6 postignutih pogodaka dok se kod Gusara istaknuo Nikola Pavličević koji je, pored svojih primarno obrambenih zadataka, odigrao dobro i u fazi napade te sa tri postignuta pogotka držao Gusar u utakmici.

U posljednjoj susretu na turniru u Zadru Gusare u nedjelju čeka ogled s Osijekom, pobjeda donosi treće mjesto na turniru.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>