Nade Gusara prije prekida natjecanja izborile dvije pobjede na završnom turniru Prvenstva Hrvatske0

Nakon grupne faze natjecanja u kojoj su zauzele četvrto mjesto u grupi C, našim je Nadama u razigravanju za pozicije od devetog do šesnaestog mjesta prvi protivnik bilo riječko Primorje. U dva poluvremena odlično smo se držali, do treće četvrtine zaostajali smo samo pogodak razlike, no u nastavku susreta nismo bili ni blizu izdanja iz prve dvije četvrtine, pa je Primorje slavilo s visokih 15:4.

Predzadnji dan turnira našim je mladim vaterpolistima donio ključne oglede sa Barakudicama i Delfinom u razigravanju za pozicije od trinaestog do šesnaestog mjesta. U odličnim izdanjima Gusari su u jutarnjem terminu izborili pobjedu protiv Barakudica s tijesnih 2:1, a u popodnevnom terminu ubilježili i drugu pobjedu protiv Delfina rezultatom 12:3. Dvije uzastopne pobjede Gusaru su osigurale utakmicu sa splitskim POŠK-om 1937 u kojoj bi se odlučivalo o trinaestoj poziciji na turniru. Ali natjecanje je prekinuto  temeljem odluke Zavoda za javno zdravstvo Dubrovačko-neretvanske županije zbog slučaja zarazom CORONA virusom jedne od sudionica turnira.

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>