Izborna skupština V.K. Gusar0

U ponedjeljak, 10 travnja 2017. godine, u restoranu Spiona, održana je izborna skupština V.K. Gusar. Izvještaje o proteklom razdoblju iznijeli su sportski direktor Dario Paskojević i predsjednik Nikola Duper.

Naglašeno je da je teško razvijati vaterpolo bez bazena. Usprkos tome, zahvaljujući ljetu i toplom moru, klub se već desetljećima održava i postiže dobre rezultate u okružju koje je daleko od idealnog. Zahvaljujući kontaktima s vodstvom HVS-a i insistiranju, ne samo nas nego i drugih klubova, izgleda da će napokon biti provedena revizija sustava natjecanja tako što će se spojiti II i IB liga u jednu koja će se igrati zimi i ljeti. Na takav način imati ćemo natjecanje koje ima smisao i draž.

Iznesena su i objašnjenja o mnogim “govorkanjima” o klubu i radu u njemu a uskoro ćemo objaviti detaljan tekst za sve zainteresirane. Nakon izvještaja bilo je potpuno jasno da nema prostora za ozbiljne kritike. Ponovljeno je da su sastanci uprave kluba otvorenog tipa te da svatko u svakom trenutku može doći i postaviti pitanja i/ili iznijeti kritike.

Budućnost kluba će biti osigurana kada Župa dubrovačka dobije olimpijskim medaljama i rezultatima kluba zasluženi bazen. Neće on služiti samo vaterpolu, sva sportska infrastruktura otvara bogate mogućnosti širenja turističke sezone i gospodarskog razvoja. U međuvremenu klub će raditi na mogućnosti prelaska u više sustave natjecanja jer se samo tako osigurava kvalitetan kontinuitet i smisao rada s mladima.

Jednoglasno je prihvaćen i novi izgled klupskog grba.

Nakon izvještaja skupština je ponovo izabrala Nikolu Dupera za predsjednika u sljedećem mandatu od dvije godine. Sastav nove uprave je sljedeći:

Predsjednik: Nikola Duper

Dopredsjednici: Ivo Handabaka i Toni Paskojević

Sportski direktor: Dario Paskojević

Nikša Šakić

Sergej Kolić

Katarina Mišetić

Mario Šopar

Bruno Glavočić

Miše Martić

Tomi Ćorić

Stegovna komisija:

Nikola Grbić

Boško Perić

Božo Botica

Nadzorni odbor:

Nedin Meco

Ivica Grbić

Ilija Petrović

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>